Whatsapp & Telegram Chatbot Builder (1)

Dapatkan Sistem Chatbot Untuk 2 Aplikasi Chat Paling Popular!

Sistem automasi untuk 2 aplikasi chat yang paling ramai pengguna di Malaysia!

Urus WhatsApp dan Telegram chatbot dalam 1 sistem yang sama dengan lebih mudah.

Perhatian Kepada Semua Marketer, Pemilik Bisnes ataupun Usahawan!

Botzippy ialah software yang sesuai untuk anda!

Botzippy ialah satu sistem online untuk anda bina dan uruskan chatbot untuk aplikasi WhatsApp dan Telegram.

Anda kini boleh bina chatbot, kumpul database atau blast mesej untuk WhatsApp dan Telegram dengan lebih mudah.

Botzippy menggunakan API rasmi (ibarat lesen rasmi) dari pihak WhatsApp dan Telegram. Jadi, sememangnya sah dan lebih stabil untuk digunakan. Tiada gangguan dan tak perlu risau jika berlakunya perubahan atau kemaskini dari pihak WhatsApp dan Telegram

TAHUKAH ANDA!

Kadar open rate di WhatsApp dan Telegram adalah lebih tinggi berbanding email dan SMS!

Dengan menggunakan Botzippy, anda kini dah boleh bina chatbot mengikut kehendak dan kesesuaian bisnes anda. Anda tidak perlu risau terlepas mesej atau terlepas pandang mesej dari pelanggan lagi.

Biarkan chatbot yang auto-reply semua mesej dari pelanggan anda. Automasikan bisnes anda dengan fungsi-fungsi yang hebat dari Botzippy!

Kelebihan Chatbot Dari Sistem Botzippy

Fungsi Utama Sistem Botzippy

Cloud Base System

Sistem sentiasa berfungsi secara online. Tidak perlu muaturun atau memasang sebarang software ke PC/laptop anda. Sistem boleh diakses selagi ada sambungan internet. Hanya bina chatbot dan biarkan chatbot berfungsi 24/7 tanpa henti!

Broadcast Message

Anda boleh blast mesej kepada semua pelanggan (subscribers) yang telah berinteraksi dengan chatbot anda. Blast terus melalui WhatsApp atau melalui Telegram. Penghantaran mesej lebih cepat berbanding sistem 3rd party atau sistem yang tidak rasmi. 

Drag & Drop Chatbot

Hanya perlu tarik dan letak (drag & drop) setiap elemen untuk bina chatbot (WhatsApp/Telegram) mengikut kesesuaian bisnes atau kehendak anda. Tidak perlu menggunakan sebarang coding yang rumit dan memeningkan kepala.

Mobile Ecommerce

Sistem mobile ecommerce terbina untuk WhatsApp dan Telegram chatbot. Tidak perlu menggunakan hosting, server ataupun domain tambahan. Hanya terus guna dan sedia untuk dihubungkan dengan WhatsApp ataupun Telegram chatbot. 

OpenAI's ChatGPT Integration

Chatbot WhatsApp/Telegram boleh dihubungkan dengan Artificial Intelligence (A.I) ChatGPT bagi menjawab setiap persoalan pelanggan anda secara auto mengikut situasi dan dengan lebih efisien.

Woocommerce/Shopify Integration

Dengan menggunakan Webhook, anda boleh hubungkan sistem Botzippy dengan platform Woocommerce atau Shopify bagi tujuan menghantar notifikasi jualan dengan lebih pantas.

Lihat preview cara membina bot pada video dibawah:

Kelebihan Lain Yang Ada Pada Sistem:

Berapa Harga Sebenar Sistem Botzippy?

Ada 3 plan utama untuk Botzippy iaitu Lite, Basic dan Advance. Setiap plan mempunyai ciri dan harga langganan bulanan yang berbeza. Ciri utama yang membezakan setiap plan ialah limit jumlah subscribers.

Anda boleh rujuk harga sebenar setiap plan pada gambar dibawah atau di laman web rasmi Botzippy.com.

*Subscribers ialah jumlah pelanggan yang ada interaksi dengan chatbot (WhatsApp & Telegram) dan datanya disimpan didalam sistem Botzippy secara automatik.

Tetapi, untuk PROMOSI kali ini,

anda tidak perlu membuat bayaran secara bulanan untuk menggunakan sistem Botzippy.

Anda kini boleh dapatkan langganan setahun Botzippy Advance Plan (bernilai RM1068) dengan hanya RM297 sahaja! 

Tawaran ini dibuka untuk sahaja!

Jadi, nak tunggu apa lagi?

Klik Butang Dibawah Untuk Dapatkan Tawaran Terhad Ini!

(Selepas tamat promosi ini, harga langganan Botzippy akan ditukarkan ke bayaran bulanan mengikut plan yang telah ditetapkan.)

BELI SEKARANG!

Dengan promosi ini, anda akan mendapat:

PERHATIAN!

Terdapat kos tambahan untuk penggunaan official WhatsApp Business API. Untuk info, boleh lihat disini atau rujuk soalan-soalan dibawah.

Tutorial untuk menggunakan sistem Botzippy turut disediakan!

Soalan-Soalan Berkaitan Sistem Botzippy

Chatbot merupakan sistem yang akan auto respon/auto reply pada setiap perbualan yang berlaku di app WhatsApp atau Telegram. Chatbot boleh memberi respon mengikut keyword yang telah anda tetapkan atau memberi respon secara A.I (ChatGPT)

Tiada servis buat chatbot disediakan. Anda perlu buat chatbot anda sendiri mengikut kehendak dan keperluan anda sendiri. Botzippy hanya menyediakan platform sahaja.

Official API adalah diibaratkan 'lesen' yang sah dari pihak WhatsApp atau Telegram. Jadi, sememangnya ia dibenarkan oleh pihak Whatsapp dan Telegram. Sudah tentu ianya lebih selamat berbanding 3rd party sistem yang menggunakan unofficial API. Cuma apabila menggunakan versi rasmi, anda perlu ikut terma dan syarat yang dah ditetapkan oleh pihak WhatsApp dan Telegram.

Untuk Telegram, tiada kos tambahan yang akan dikenakan. Namun, untuk WhatsApp, ada kos tambahan yang telah ditetapkan oleh pihak WhatsApp. Untuk kos tersebut, anda boleh baca di sini (klik sini).

Namun, anda diberikan kuota percuma sebanyak 1,000 mesej sebulan pada akaun WhatsApp anda. Untuk lebih lanjut berkenaan hal ini, saya ada terangkan di group support, https://t.me/botzippy_official

Penggunaan broadcast atau blast menggunakan official API sepatutnya lebih selamat kerana ia sememangnya dibenarkan. Untuk proses broadcast / blast mesej terutamanya untuk Whatsapp, anda perlu buat message template terlebih dahulu dan tunggu kelulusan sebelum dibenarkan untuk buat broadcast / blast message. Jadi, risiko untuk dibanned itu telah dikurangkan pada peringkat awal.

Namun, ada juga kes pemilik Whatsapp dibanned mungkin disebabkan oleh report dari penerima.  

Group support disediakan di Telegram sahaja. Jadi, pastikan anda mempunyai akaun Telegram. Boleh join disini, https://t.me/botzippy_official

Untuk tutorial, anda boleh lihat di help.botzippy.com dan tutorial juga akan ditambah secara berperingkat. 

Subscribers ialah pelanggan yang sudah ada interaksi dengan chatbot. Untuk limit jumlah subscribers, ia dikira secara keseluruhan (jumlah subscriber dari setiap chatbot Whatsapp dan Telegram). Untuk promosi ini, anda akan mendapat akaun plan Advance dengan limit susbcribers ialah 10,000 subscribers bagi setiap akaun Botzippy.

Connect account pada sistem ialah setiap akaun WhatsApp dan akaun Telegram yang dah dihubungkan dengan sistem. Untuk promosi ini, anda akan mendapat akaun plan Advanced dengan unlimited connected account.

Bagi pembelian promosi ini, anda akan dapat kekalkan (lock) harga ini samada untuk pembaharuan (renewal) atau untuk naiktaraf (upgrade). Contoh naiktaraf; anda hanya perlu tambah RM297 untuk setiap gandaan 10,000 subscribers. Anda boleh naiktaraf pada bila-bila masa dan langganan dikira untuk tahunan. 

Untuk pengguna Malaysia, sistem ecommerce WhatsApp dan Telegram di platform Botzippy diintegrasikan bersama payment gateway seperti Toyyibpay, Senangpay, Stripe, Paypal ataupun Cash on Delivery. 

Ya, anda boleh cuba terlebih dahulu sistem ini sebelum membeli. Anda boleh terus daftar di app.botzippy.com. Trial percuma selama 7 hari tapi dengan fungsi yang terhad.

Jangan risau! Jaminan wang akan dikembalikan dalam tempoh 7 hari selepas pembayaran. Hanya maklumkan sahaja kepada admin untuk proses pengembalian wang. Akaun anda akan ditutup serta merta selepas proses pengembalian wang. 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping